Escape Room Horst - Forbidden Floor

Escape Room Horst


Uit passie voor het spelen van Escape Rooms zijn de eigenaren van deze locatie zelf een escape room begonnen in Horst. Forbidden Floor is een kamer met zo min mogelijk sloten en met zoveel mogelijk onverwachte gebeurtenissen. Dat was het doel bij het maken van deze escape room en dit is volgens de bezoekers van Forbidden Floor zeker gelukt! Lees ook de reviews van bezoekers en laat je nog sterker overtuigen dat het de leukste escape room van Horst is!

De ‘verboden vloer’ van Liesbeth’s Grand Café

Forbidden Floor bevindt zich in het pand van Liesbeth’s Grand Café in Horst en dat biedt daarmee ook meer dan voldoende mogelijkheden tot eten en drinken. De escape room is gebouwd op de zolder van dit café en leent zich uitstekend voor het verhaal, je waant je direct in het verhaal over de ‘verboden vloer’.

Leukste Escape Room van Limburg!

Escape Room Horst - LimburgEr zijn intussen ruim 40 escape rooms in Limburg, maar Forbidden Floor weet zich te onderscheiden door de unieke puzzels, opdrachten en een meeslepend verhaal. Forbidden Floor staat niet voor niets in de Top 10 van Escape Rooms Nederland en is tevens in april 2018 uitgeroepen tot ‘Escape Room van de Maand’. Zin in een spannende escape room? Kies dan voor de leukste escape room van Limburg en reserveer direct jullie plek!


Reguliere openingstijden :

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 22.00 uur
Woensdag: 18.00 – 22.00 uur
Donderdag: 10.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 22.00 uur
Zondag: 10.00 – 22.00 uur


Bekijk welke tijdsloten nog beschikbaar zijn en reserveer direct!